Tårta

Kan man göra helt underbar fast man har celiaki

(null)

3 höga glas

Min form är lite mindre än vanligt så jag kör 6 ägg

8 ägg i ett glas

Lika mkt socker som så högt upp som äggen fyller glas 1- i glas 2

Lika mkt potatismjöl som nivån på uppfyllningen av de andra två glasen i glas 3

Alltså har ni lika mkt fyllt i 3 glas.
Äggen bestämmer nivån
Ha i 3 tsk bakpulver i mjölglaset


Vispa ägg och socker i en 6-8 minuter
Sikta ner mjölet och vänd ner det försiktigt men noga

In i ugnen längst ner i 45 minuter på 175 grader.
Öppna inte luckan 

Låt svalna helt innan du tar bort formen

Dela i tre bottnar
(null)

Nilla

Åh, låter smarrigt

Svar: Den blir så bra! Alla blir förvånade över att den är så fluffig och glutenfri. Det är kul när det inte märks alls ❤️
lillemor lindqvist